Call +4 031 080 780

Cosmetice Naturale din ape termale! Nu contine alergeni , parabeni si nanomateriale! Produsele sunt aprobate de catre Ministerul Sanatatii Italian!

Subscribe to RSS Feed

Insula Ischia

Insula Ischia

Ischia este o insulă a Italiei din Marea Tireniană, în Golful Napoli, la aproximativ 18 mile marine de localitatea Napoli. Principalul oraș al insulei se numește tot Ischia. Insula este înconjurată de plaje bogate în nisip și mici golfuri (multe dintre ele ușor accesibil atât de pe uscat, cât și dinspre mare). Aflată într-o zonă cu activitate vulcanică, insula beneficiază de însemnate resurse de ape termale, minerale și de noroi vulcanic.

Ischia, cea mai mare dintre insulele napoletane este cunoscuta în întreaga lume ca: Insula verde si Insula tineretii vesnice. Cele doua nume sunt datorate abundentei de paduri de pin, plantatii de citrice si vita de vie, care caracterizeaza insula, si mai ales prin miraculoasele ape termale, faimoase inca din antichitate ca sursa de sanatate si frumusetel.Datorita naturii sale vulcanice face ca insula Ischia sa fie una dintre cele mai cunoscute centre termale din Europa.Antiche Terme Belliazzi cel mai vechi centru Spa si singurul contruit pe izvorul istoric de apa termale Gurgitello, ofera pachete cu tratamente termale , masaje terapeutice, estetica.

Items 1 to 12 of 18 total

per page

Page:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 12 of 18 total

per page

Page:
  1. 1
  2. 2