Call +4 031 080 780

Cosmetice Naturale din ape termale! Nu contine alergeni , parabeni si nanomateriale! Produsele sunt aprobate de catre Ministerul Sanatatii Italian!

SAPUN PE BAZA DE NAMOL TERMAL - bucati a cate 100 gr fiecare


  • SAPUN PE BAZA DE NAMOL TERMAL- bucati a cate 100 gr fiecare

  • Produsul este aprobat de catre Ministerul Sanatatii Italian!

  • Produsul este notificat la Comsia Europeana prin portalul CPNP 

  • Nu contine alergeni , parabeni si nanomateriale!

  • Fabricat in Italia

Availability: In stock

RON38.00

Livrare rapida prin curier! Read more...

Comenzi: 0310800780

Creme fata corp, naturale!

Plati 100% SIGURE!

Cosmetice naturale din insula Ischia!

Crème anti imbatranire !

Retur simplu in 14 zile!

Produse 100% originale din Italia!

Produse pentru frumusete si intretinere corporala

 

 

 

Details

Details

Sapun natural pentru pielea fetei si a corpului cu tendinta grasa, mixta sau impura. Componenta sa pe baza de namol termal din Ischia Thermae permite o splare profunda insa delicata a pielii elimanand impuritatile, celulele moarte si onctuozitatea in exces. Dermopurificant, lasa pielea luminoasa si proaspata.
Aplicare: dimineata sau seara, pentru curatirea fetei, a gatului, a decolteului si a spatelui.
Aplicati cu un sapun normal evitand zona conturului ochilor.
Clatiti din abundenta cu apa calduta.

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: SAPUN PE BAZA DE NAMOL TERMAL - bucati a cate 100 gr fiecare

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Namol Spa

 

Namol spa

 

Sursele de apa spa reprezinta adevaratul patrimoniu al insulei Ischia:

  • Au grija de aspectele inestetice ale pielii
  • Calmeaza durerile si reumatismul
  • Contribuie la sanatatea organelor interne

Cu totii stim adevarata bogatie a solului insulei: namolul, namolul hipertermic care rezulta din componenta solida, argiloasa, cu o componenta lichida, apa spa. Produsul natural rezultat de la vechea ferma de ciuperci din Lacco Ameno, aflat in proprietatea familiei Morgera, un adevarat miracol teritorial si generator de bunastare, respectivul namol este intrebuintat inca din anul 1892, data crearii fabricii de cosmetice Ischia Thermae, in scopul alcatuirii unor produse de infrumusetare de purificare, exfoliante, hidratante si nutritive.Namol Spa din Insula Ischia

Din localitatea numita “Il Fango” isi are originea acest salutar produs, bogat in saruri minerale extrase din inima terenului vulcanic, ale carui procedee de alcatuire si de extractie au ramas, in principal, aceleasi din epoca Romana, exceptie facand micile dispozitive tehnice.

Argila, desprinsa dintr-un colt de stanca lavica din muntele Epomeo, Bianchetto, unul dintre varfurile cele mai abrupte, este transportata de ploile torentiale si formeaza un curent  ascuns in vegetatie, care isi face simtita prezenta numai in urma unor furtuni vijelioase, coborand la vale. In parcursul sau se depune in douazeci de gropi mari formate in sol, care joaca rol de filtru natural; in primele doua bazine se opresc mici pietricele, pietris, precum si toate rezidurile mai mari, drept care materia se face tot mai fina, pana la consistenta unei pudre de talc. Substanta organica, deja imbogatita cu oligoelemente, se depune in marile gropi, adanci chiar si de trei metri, timp de 15 zile, astfel incat sedimentele sa se depuna pe fund iar apa sa se ridice la suprafata, astfel incat sa se poata extrage cu usurinta, cu ajutorul unor pompe simple, apa in exces. Dupa aceasta prima faza, namolul inca umed va fi uscat timp de inca doua saptamani; pe urma, acesta este extras si transportat la sursele de apa Rita, deci, sa se matureze pentru inca sase luni in cele mai vechi si mai apreciate ape spa din insula, fierband la 940 si fiind clasificate drept Ape Cloruro-Sodico-Sulfate, asimiland toate principiile active: fortifiante si linistitoare, stimulante in apararea pielii, intarind toleranta cutanata, calmanta in cazul iritatiilor, hidratanta, favorizand eliminarea celulelor moarte si alcatuind un nou strat cutanat, sanatos, elastic si moale. Din acest moment, argila este gata de a fi tratata si analizata in cadrul laboratorului din Forio: este filtrata cu ajutorul morilor pentru garantarea unei perfecte granulometrii a respectivului produs, fina pentru mastile hidratante, mai groasa pentru acelea purificatoare, si, in cazul tratamentelor inestetice ale celulitei, fiind imbogatita cu principii active extrase din plante, precum Gotu Cola asiatica, cofeina si stejarul marin.

Namolul se extrage de 3 sau 4 ori pe an, pentru a asigura o productie mai mare de 100 tone. Are doua particularitati , spre deosebire de ai “peloidului”, namol care nu este originar din Ischia si utilizat de alte firme. Peloidul este extras industrial si vandut la pret mic in saci mari, pus sa se macereze local in cazi spa, alcatuit din material mineral care contine o cota de substante organice (vegetale si animale) depozitate in fundul lagunelor si a lacurilor si molozuri transportate din apa curenta (namoluri de rau) precum si din substante originare din terenurile din jur):

  • Peloidul, dupa aplicare, lasa un strat alb pe respectiva zona, in timp de namolul spa din Ischia Thermae este usor de clatit, nu lasa resturi, nu usuca si nici nu irita pielea
  • Reuseste sa absoarba suta la suta beneficele proprietati ale apei precum si substantele minerale dizolvate in acestea, pentru ca, apoi, sa elibereze proprietatile pe durata utilizarii sale

In compozitia apei spa sunt prezente diferite oligominerale, dintre care Zinc, Cupru, Mangan si Fier care constituie baza unor multiple activitati de tip biochimic la nivelul pielii. Aceste oligominerale pot actiona la nivel cutanat asupra trofismului cutanat (starea general a pielii, respectiv, ca aspect si la pipait, adica, proprietatile sale elastice si turgescenta) si, deci, privind aspectul sau.

Namol Spa din Insula IschiaOligoelementele constituie cofactori fundamentali in cazul unor multitudini de reactii enzimatice. Dintr-un punct de vedere cosmetic, pielea este un organ pe care se desfasoara diferite activitati enzimatice, unde se creeaza echilibre dintre cele mai sofisticate la nivelul suprafetei celulelor care alcatuiesc epiderma. Aceste echilibre intervin drastic  asupra proceselor osmotice, interferand uneori, in lipsa oligoelementelor, cu interactiunea dintre celule si reactiile celulare. Un amestec bine calibrat de oligoelemente care asigura atat o actiune nutritiva cat si o actiune protectoare a agentii tensioactivi ai pielii, astfel, imbunatatind trofismul si aspectul epidermei.