Call +4 031 080 780

Cosmetice Naturale din ape termale! Nu contine alergeni , parabeni si nanomateriale! Produsele sunt aprobate de catre Ministerul Sanatatii Italian!

Site-ul cosmeticenaturale-nutritie.ro, denumit in continuare “cosmeticenaturale-nutritie.ro”, este detinut si administrat de societatea Lacerta Novaserv SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 31261251, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/588/2016, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Bragadiru nr 16, Judetul Ilfov, Romania. Tel.:  031.0800 780;  E-mail:  [email protected] 

Navigarea pe site-ul elefant.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

cosmeticenaturale-nutritie.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre elefant.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul ,Comenzii.